Kaapse Brouwers worden 4


 

Het is feest want wij zijn jarig! Dit vieren we met een bierfestival op 19 mei waarvoor we enkele van de beste craftbeerbrouwers ter wereld hebben uitgenodigd.   

Bier is een 4 letterwoord en dit jaar bestaan we 4 jaar: dat móet wel het teken zijn dat dit bierfestival legendarisch wordt... 
Op zaterdag 19 mei van 12.00 tot 23.00 uur staat de Fenix Food Factory op Katendrecht in Rotterdam in het teken van de beste (inter)nationale brouwers en hun bieren.

Brouwers
Want wat doe je als je jarig bent? Dan nodig je je vrienden uit. Om ons nieuwe levensjaar te vieren vroegen we daarom enkele van onze maten als Austmann (Noorwegen), Brussels Beer Project (België), Laugar (Spanje), La Pirata (Spanje), de Molen (Nederland) and The Kernel (Engeland).
Daarnaast staan er ook enkele tamelijk nieuwe brouwerijen met wie we een goede klik hebben: Lervig (Noorwegen), Pressure Drop (Engeland), CRAK (Italië) and l' Ermitage (België). 

Eten
Op het 4th Anniversary Beer Festival ben je niet alleen omringd door de beste bieren, er is ook een variëteit aan goed eten dat zorgvuldig is geselecteerd om mee te combineren. De chefs van Kaapse Maria (het kleine zusje van de Kaapse Brouwers in Rotterdam-Centrum), Nixy & LexyJack Bean, en Studio pw/ hebben een stand waar ze hun culinaire kunsten vertonen.

Spelen
Op het festival lanceren we ook onze Kaapse Jordy, de Old Bread Ale van nietverkocht oud brood in samenwerking met Jordy's Bakery. Ook kun je helemaal los gaan op de dansvloer met de Mini Silent Disco, gamen in de Game Cube of de brouwers aanmoedigen tijdens een internationale beerpongcompetitie.

Hoe werkt het?
De entree voor het festival is €5,00. Hiervoor krijg je een Kaaps glas dat je het hele festival kunt gebruiken om mee te proeven. Na afloop mag je dit uiteraard mee naar huis nemen. Betalen kun je met muntjes: 1 muntje is €2,00 en 1 bier is 1 muntje (pinnen is mogelijk). Met de muntjes kun je ook eten kopen bij de Kaapse Kitchen en de standjes.

Tickets
Hier zijn speciale kaartjes te koop (Let op: alleen online verkrijgbaar), in combinatie met extra muntjes of een fles Kaapse Jordy. Natuurlijk kun je ook aan de deur tickets kopen.

We zien je de 19de, trek je wel iets leuks aan?


Nieuws

Geplaatst op 24-04-2018
Door Laura Tenret

Deel dit artikel
Lees artikel

Kom afterpartyen op het BAF! 2018

  Het is weer september, en we hebben een gloednieuwe, vet lekkere editie van het BAF! op stapel staan! Dus raap jezelf...
Lees artikel

Ella en Swaans Wereldbowls brengen landen samen

We hebben nieuwe chefs in onze Kaapse Kitchen! Ella en Swaan serveren komende week ( 21 t/m 26 augustus) Wereldbowls. De keuken waar landen...
Lees artikel

Zeldzaam en bijzonder goed: Hair of the Dog (in bottle shop)

Handleiding voor het vinden van bijzondere bieren: stap binnen in onze bottle shop. Kijk gelijk rechts naast je. Hier vind je onze Hair of the...