• Bottleshop

The Bottleshop

Kun je de drukte van onze brewpub niet aan? Zit je af en toe liever voor de tv met een bak ijs en een goed biertje? Neem dan een kijkje in onze bottleshop, oftewel: de bierwinkel. De plek waar de dertig taps ophouden, maar er een hele andere wereld voor je opengaat.

De bottleshop biedt bieren aan van bekende en minder bekende (inter)nationale microbreweries. Ook werken we de winkel wekelijks bij met de beste bieren van het moment. Dat kan je TV-avond, je ultieme huisfeest of dat ene avondje wat je helemaal alleen wil doorbrengen, compleet maken.

Adres

Veerlaan 19-D
3072 AN Rotterdam
Tel: +31 10 2180853

Openingstijden

di/zo 12.00 - 23.00

Grote diversiteit

Bij de Kaapse Brouwers trachten we niet alleen het beste bier van Rotterdam te brouwen, maar hebben we ook een groep van mensen verzameld met een passie voor en veel kennis van bier. Deze kennis delen we graag met jullie, zodat jullie nog meer van onze bieren kunnen genieten. In ons proeflokaal kun je aan de hand van verschillende formules kennis maken met onze brouwerij, het brouwproces en onze producten. Daarnaast bieden wij ook een breder verhaal, waarin we aan de hand van het brouwproces verschillende bieren uit binnen en buitenland laten proeven.