Kaapse

Kaapse Borrels

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

Wat hebben een tachtigjarig jubileum, de verjaardag van je tante en een zero’s party gemeen? Deze feestjes worden allemaal veel gezelliger en een stuk minder ongemakkelijk met goed bier.

Met meer dan twintig verschillende bieren op tap moet dat wel goed komen. Daarnaast hebben we voor de kleintjes een aantal soorten limonades en voor de feestgangers die helaas geen bier drinken, is er ook nog wijn.

Tegen de honger kan je bij het Proeflokaal kiezen voor classic kaas- en worstproducten, terwijl je bij Kaapse Maria terecht kunt voor bijzondere Aziatische gerechtjes.


Kaapse Maria

Bij Kaapse Maria in hartje Rotterdam kan je lekker borrelen in een gezellige, huiselijke sfeer. Met 24 bieren op tap, een groot aanbod aan natuurwijn, zelfgemaakte limonades en andere bijzondere drankjes kom je zeker uit de voeten.

Om lekker te snacken kan je kijken op het menu. Verwacht mooie Aziatisch georiënteerde gerechten zoals edamame, sushi of dumplings.

Let op! Je kunt hier reserveren voor een borrel, niet voor diner! Om een tafel te reserveren voor diner kun je bellen naar 010 842 3978. Reserveren kan vanaf 8 personen. Ben je met minder dan 8 personen, dan kun je gewoon binnenlopen.

Kaapse Proeflokaal

Bij het Proeflokaal in Katendrecht kun je de sfeer van ruige zeelui en jazz (her)beleven. Met dertig bieren op tap, verschillende limonades en wijn komt dat helemaal goed.

Mocht er ook nog behoefte zijn aan classic kaas- en worstproducten, maar dan zonder nationalistisch vlaggetje erin, dan zoeken wij contact met onze overburen van firma Bijten en Kaasboerderij Booij. Die weten net zoveel van goed eten als wij van bier.

Let op! Je kunt hier reserveren voor een borrel, niet voor diner! Bij het Kaapse Proeflokaal kun je niet reserveren voor diner of een drankje. Loop gezellig binnen, er is altijd wel een plekje te vinden.

Reserveren

Gebruik dit formulier om direct een borrel te boeken. Je boeking is pas definitief nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Voorwaarden

  • Gebruik het formulier op deze pagina om te reserveren voor je borrel.
  • Let op! Een reservering is pas definitief als je per mail een bevestiging hebt ontvangen!
  • Bij een borrelreservering geldt een minimum van 20 personen.
  • Kaapse Maria neemt op vrijdag geen reserveringen aan.
  • Kaapse Proeflokaal neemt op vrijdag, zaterdag en zondag geen reserveringen aan. Voor zaalverhuur kun je contact opnemen met zaak.acht (info@zaakachtrotterdam.nl).
  • Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Mail dan naar info@kaapsebrouwers.nl