fbpx

Kaapse

Kaapse Brouwerij Tours

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

We delen graag onze kennis over bieren en ambachtelijk brouwen, en de beste plek om dat te doen is natuurlijk in onze brouwerij. Boek een tour om onze verhalen te horen en reis van onze taproom naar de brouwerij met de Watertaxi!

De rondleidingen beginnen op de eerste locatie waar we ooit hebben gebrouwen: Katendrecht in Rotterdam. Onze bar Kaapse Kaap is gevestigd in de Fenix Food Factory waar we meer dan 20 bieren op de tap hebben. Hier zullen we een stukje van onze geschiedenis met de buurt delen onder het genot van een biertje op het terras of in de bar. Na deze introductie nemen we een watertaxi over de rivier naar onze huidige brouwerij aan de Keileweg in het westen van de stad, waar je de brouwerij in actie kunt zien en onze core-range bieren kunt proeven in ons proeflokaal. We keren met de watertaxi terug naar de Kaapse Kaap en sluiten de rondleiding af met een laatste gezamenlijk biertje.

In totaal duurt onze brouwerij rondleiding ongeveer 3 uur en kost 54 euro per persoon. Reserveringen zijn mogelijk met een minimum van 6 personen en een maximum van 11 personen.

Toegankelijkheid: de bar en brouwerij zijn beide toegankelijk voor rolstoelen. De Watertaxi is bereikbaar met een inklapbare rolstoel, maar houd er wel rekening mee dat er twee treden genomen moeten worden (op de boot zelf).

Heeft u nog vragen stuur dan een email naar tastings@kaapsebrouwers.nl. We kunnen niet wachten om de verhalen en smaken van onze brouwerij met u te delen!

Brouwerij Tours

Gebruik dit formulier om een tour te aanvragen.
  • Please enter a number from 6 to 11.
  • U kunt een Brouwerij Tour boeken alleen op zaturdag of zondag.
    For date or attendee cancellations submitted less than three days before the scheduled date, you will be charged half of the price per person. If a tour is cancelled or the number of attendees is changed more than three days before the scheduled date, there is no cancellation fee.
  • We zullen uw voorkeurstijd bevestigen wanneer uw reservering is bevestigd.

Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.