Kaapse

Kaapse Brouwerij Tours

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

We delen graag onze kennis over bieren en ambachtelijk brouwen, en de beste plek om dat te doen is natuurlijk in onze brouwerij. Boek een tour om onze verhalen te horen en bezoek onze taproom en brouwerij via de boot over de rivier!

De rondleidingen beginnen op de eerste locatie waar we ooit hebben gebrouwen: Katendrecht in Rotterdam. Onze tapkamer Kaapse Kaap is gevestigd in de Fenix Food Factory waar we meer dan 20 bieren op de tap hebben. Hier zullen we een stukje van onze geschiedenis met de buurt delen onder het genot van een biertje op het terras of in de gelagkamer. Na deze introductie nemen we een watertaxi over de rivier naar onze huidige brouwerij aan de Keileweg in het westen van de stad, waar je de brouwerij in actie kunt zien en onze core-range bieren kunt proeven in ons proeflokaal. We keren met de watertaxi terug naar de Kaapse Kaap en sluiten de rondleiding af met een laatste gezamenlijk biertje.

In totaal duurt onze brouwerij rondleiding ongeveer 3,5 tot 4 uur.

Heb je interesse om een tour met ons te boeken? Stuur dan een email naar tastings@kaapsebrouwers.nl voor informatie over prijzen en planning. We kunnen niet wachten om de verhalen en smaken van onze brouwerij met u te delen!