fbpx

Kaapse

Kaapse IFFR

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

Van woensdag 25 januari tot en met zondag 5 februari vindt IFFR 2023 plaats. Voor deze feestelijke gelegenheid heeft Kaapse Brouwers in samenwerking met IFFR de Kaapse Tijger ontwikkeld! Een oer-Rotterdamse (craft) pils. Verfrissend, uitgebalanceerd en karaktervol.

Maar dat is nog niet alles! Naast dit heerlijke bier – al zeggen we het zelf – hebben we ook hele mooie prijzen weg te geven! 

Een ‘all access pas’ waarmee waarmee je gratis (!) naar alle films van IFFR 2023 kan. Om het af te maken ontvang je er ook nog eens een gigantisch bierpakket van Kaapse Brouwers bij.

20x filmvouchers voor toegang tot een film naar keuze, een paar officiële IFFR sokken en een Kaapse Kwartet aan bieren.

100x een korting van €4,- op een film naar keuze (m.u.v. het short- en midlength-programma) en krijg 15% korting op jouw bestelling Kaapse Tijgers in de webshop van Kaapse Brouwers.

Wat moet je doen om mee te dingen naar die mooie prijzen? Eigenlijk niet zoveel! Laat hieronder je gegevens achter en je maakt elke dag kans om tot één van de winnaars te behoren.

Je krijgt automatisch per mail antwoord hoe je je prijs/prijzen kunt verzilveren. Houd je mailbox (ook je spamfolder) dus goed in de gaten!

Let op: door aan deze actie mee te doen ben je je er van bewust dat je je inschrijft op de nieuwsbrief van Kaapse Brouwers en IFFR. Wees gerust we delen je info niet met derden.