fbpx

BEZOEK ONZE LOCATIES

KAAPSE KAAP

Ons proeflokaal op Katendrecht in de Fenix Food Factory. Met fantastisch uitzicht over de maas en meer dan 20 craft bieren op tap. Uiteraard van onze eigen brouwerij, maar ook van vele andere interessante brouwerijen van over de hele wereld. En als je er bent, vergeet ook zeker niet onze ‘Bottleshop’ te bezoeken. Shop hier wat moois en unieks in een zeer uitzonderlijk aanbod aan craft bieren en natuurwijnen.

KAAPSE MARIA

Te vinden in het centrum van Rotterdam: onze gastropub Kaapse Maria. In een prachtig, oud pand draait het allemaal om de combinatie van bier en heerlijk eten. Geniet van eerlijke en verrassende gerechten terwijl je verwend wordt met een groot aanbod aan craft bier, natuurwijn, saké en andere bijzondere producten.

KAAPSE WILL'NS

De jongste telg van de familie, maar een hommage aan het verleden: onze ‘nieuwerwetse’ bruine kroeg op het levendige stukje Nieuwe Binnenweg. Kom langs voor fijne (traditionele) bieren, om plaatjes te draaien of om gewoon heerlijk te hangen aan de bar en een praatje te maken. Ook hebben we een flink assortiment aan (verse) schnapps en jenevers. Tijd voor een ‘Kaaps Kopstootje’ dus!

TOURS & TASTINGS

We delen graag onze kennis over bier en ambachtelijk brouwen. De beste plek om dat te doen is natuurlijk in onze brouwerij. Boek een tour en reis per watertaxi van onze taproom naar de brouwerij, duik in het brouwproces en hoor de verhalen achter onze bieren.

CONTACT

Kaapse Brouwers 

Keilestraat 9F

3029 BP Rotterdam

 

KVK 60097353

MELD JE AAN

Wil je altijd op de voorste rij zitten als het gaat om voordeel, exclusiviteit en voorrang? Join de Klub! Meld je hieronder aan en je doet mee.