fbpx

Kaapse

Kaapse Kaapse Brouwers x Albert Heijn

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

HET BIER VAN KONINGSDAG...en Rotterdam

Kaapse Brouwers is met Kaapse Willie dé officiële bierleverancier van Koningsdag 2023. Ter viering van ’10 jaar Koningsdag’ en vanwege het feit dat het feest dit jaar officieel plaatsvindt in Rotterdam, hebben wij een ‘koninklijke craft pils’ gebrouwen. 

Via deze pagina is Kaapse Willie te bestellen voor (lokale) Albert Heijn filialen in Groot Rotterdam.

Heb je Kaapse Willie voor in jouw filiaal besteld? Mooi, dan hebben we een leuke (marketing)campagne lopen van week 14 t/m week 17 waarbij wij Rotterdammers wijzen naar de plekken waar Kaapse Willie verkrijgbaar is.

bestelformulier

Gebruik onderstaand formulier om je bestelling door te geven (zolang voorraad strekt). 

Belangrijk: er zal na bestelling contact worden opgenomen voor verdere afstemming van levering en eventuele samenwerking met onze ‘Kaapse Willie’-campagne. Zie hieronder voor meer informatie.

meer informatie

Van week 14 t/m 17 draaien wij vanuit Kaapse Brouwers meerdere campagnes (online en offline) om Kaapse Willie aan de man te brengen. Dit gaat via een specifieke webpagina en advertenties op social media. Het bereik zal liggen op zo’n 300.000 Rotterdammers. 

Om actieve verkoop van de Kaapse Willie in de AH schappen te bevorderen, hebben wij ook mogelijkheden om het bierschap en/of een ‘Kaapse Kast’ koninklijk aan te kleden.

Vanuit Kaapse Brouwers en in samenwerking met de Gemeente Rotterdam en VoerGoed Agency doneren wij 10% van de Kaapse Willie bierverkoop aan de Voedseltuin.

De Voedseltuin zet zich in als werkgelegenheidsproject voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. In de Voedseltuin worden gezonde groente en fruit verbouwd voor gebruikers van de Voedselbank en andere sociale projecten in Rotterdam.

Kaapse Brouwers levert zelf de Kaapse Willie die ondergebracht wordt onder een bestaande EAN-barcode. Daarmee hoeft de Kaapse Willie niet (opnieuw) opgebouwd te worden en houden we de leveringslijnen kort en efficiënt.

Op deze manier kunnen we ook snel schakelen als het gaat om bijlevering. 

Op woensdag 12 april (week 15) willen we alle deelnemende Albert Heijn filialen bevoorraad hebben.

Vanaf week 12 leveren wij Kaapse Willie uit en zullen we contact opnemen om levering en eventuele aankleding schap te bespreken.