fbpx

HET BIER VAN KONINGSDAG...EN ROTTERDAM

Kaapse Brouwers is met Kaapse Willie hét bier van Koningsdag 2023. Ter viering van ’10 jaar Koningsdag’ en vanwege het feit dat het feest dit jaar officieel plaatsvindt in Rotterdam, hebben wij een ‘koninklijke craft pils’ gebrouwen. Lichtvoetig, maar royaal in smaakbeleving.


Om het feest helemaal af te maken, kun je ook nog eens kans maken op te gekke prijzen. Benieuwd welke dat zijn? Scroll dan verder. Meteen meedoen? Ram dan op de knop hieronder. Succes!

wat kun je winnen?

In aanloop naar Koningsdag geven we elke dag te gekke prijzen weg. Doe je mee? Check hieronder wat je zoal kunt winnen.

EEN COMPLEET VERZORGDE KONINGSDAG

Wees de koning(in) van je eigen Koningsdag. We leggen je de hele dag compleet in de watten! Hoe dan?

01

Start je Koningsdag meteen goed bij onze Kaapse Will’ns (op de Binnenweg). Neem je vrienden mee! We zetten alvast bier en schnaps voor je klaar.

02

Neem je ‘Kaapse VIP-bandje’ mee voor het Koningsdagfeest op de Binnenrotte. Dorstig? Ook daar zijn we aanwezig. Laat je bandje zien aan de bar en het komt goed met je.

03

Ondertussen honger gekregen na het feest? Onze vrienden van Dudok Rotterdam ontvangen je graag aan de Meent voor een “Oranje diner” voor 2 personen.

04

Top je geweldige dag af met welverdiende rust en overnacht prinsheerlijk op een king size bed bij Supernova Hotel (voor 2 personen).

50x Kaapse willie bierpakket

Luister jouw goudgele Koningsdag heerlijk op met een 24-pack Kaapse Willie’s. Wedden dat je vrienden maakt!

200x KORTINGSVOUCHERs

Troetelprijs met hoofdletter T. Ontvang een persoonlijke kortingsvoucher waarmee je flinke korting krijgt op je bestelling Kaapse Willie (in de webshop) en op toegang tot het Kaapse Bierfestival (20 mei).

DOE JE MEE?

Wat moet je doen om mee te dingen naar die mooie prijzen? Eigenlijk niet zoveel! Laat hieronder je gegevens achter en je maakt elke dag kans om tot één van de winnaars te behoren.

Je krijgt automatisch per mail antwoord hoe je je prijs/prijzen kunt verzilveren. Houd je mailbox (ook je spamfolder) dus goed in de gaten!

Let op: door aan deze actie mee te doen ben je je er van bewust dat je je inschrijft op de nieuwsbrief van Kaapse Brouwers. Wees gerust we delen je info niet met derden.

ORANJE VOOR GOED ACTIE

Wist je dat we hele mooie dingen doen met de opbrengst van elke verkochte Kaapse Willie? We doen namelijk mee aan de ‘Oranje voor Goed’-actie i.s.m. met Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals en VoerGoed Agency.

Wij doneren namelijk 10% van de totale verkoop aan De Voedseltuin. Dag in dag uit verrichten zij fantastisch werk en zetten zij zich in als werkgelegenheidsproject voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Maar daar houdt het niet op. Want alles wat verbouwd wordt in de tuin gaat richting gebruikers van de Voedselbank en andere sociale projecten in Rotterdam. 

Mooi toch? Door het drinken van een Kaapse Willie doe je er ook nog eens iets goeds mee. Proost!