fbpx

Kaapse

Kaapse Locaties

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

Kaapse Kaap

Kaapse Kaap is ons nieuwe proeflokaal op Katendrecht, gevestigd in de Fenix Food Factory.
We hebben meer dan 20 craft-bieren op tap; uiteraard van onze eigen brouwerij maar ook heel veel andere interessante brouwerijen!

Daarnaast is er een grote bottleshop. Je vindt hier alle bieren van Kaapse Brouwers, maar ook van andere brouwerijen hebben we veel heerlijks. Kom langs en neem wat lekkers mee voor thuis!

Openingstijden bottleshop & bar:
Di – Do, Zo: 12:00 – 22:00
Vr/Za: 12:00 – laat

Klik voor Instagram en Facebook

Kaapse Maria

Kaapse Maria is de kleine zus van Kaapse Brouwers en is te vinden in het centrum van Rotterdam. In dit prachtig, sfeervol oud herenhuis draait het allemaal om de combinatie van bier met eten en kun je genieten van eerlijke, verrassende en creatieve gerechten, terwijl je verwend wordt met een groot aanbod aan craft beer, natuurwijn en andere bijzondere producten. Kaapse Maria is voor iedereen, op elk tijdstip. Want goed gezelschap gaat altijd gepaard met lekker eten en drinken.

Openingstijden BAR:

Ma: 16:00 – 22:00
Do/Vr: 16:00 – laat
Za: 14:00 – laat
Zo: 14:00 – 22:00

Openingstijden Keuken:
Ma: 16:00 – 21:30
Do/Vr: 16:00 – 22:00
Za: 14:00 – 22:00
Zo: 14:00 – 21:30

Klik voor Instagram en Facebook

Kaapse Will'ns

Kaapse Will’ns is open gegaan in juli 2022 en is onze prachtige, nieuwe craftbier kroeg op een levendig stukje Nieuwe Binnenweg in Rotterdam! Kom langs voor de lekkerste bieren, om plaatjes te draaien, muziek te luisteren, bij te kletsen, voor optredens en popquizzen! Will’ns heeft ook een heerlijk terras voor zomerse dagen. Naast de beste bieren, hebben we ook een flink assortiment aan jenevers! Dus.. tijd voor een kopstootje!

Openingstijden:

Wo/Do/Vr: 16:00 – laat
Za/Zo: 14:00 – laat

Blijf up to date via Instagram en Facebook!

Kaapse Brouwers

Sinds februari 2020 is onze brouwerij gevestigd aan de Keilestraat 9 in Rotterdam.
Hier experimenteren we met nieuwe bierstijlen en brouwen we je favoriete klassiekers! Ook vinden hier een hoop samenwerkingen met onze favoriete brouwerijen plaats. We hebben een bottleshop waar je alle Kaapse bieren kunt vinden (tuurlijk!), maar ook bieren van over de hele wereld.

Onze productie is nu volledig lokaal en onafhankelijk, daar zijn we superblij mee!
Lees meer over onze onafhankelijkheid via deze link.