Kaapse

Kaapse Locaties

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

Kaapse Brouwers

Sinds februari 2020 is onze brouwerij gevestigd aan de Keilestraat 9 in Rotterdam.
Hier experimenteren we met nieuwe bierstijlen en brouwen we je favoriete klassiekers! Ook vinden hier een hoop samenwerkingen met onze favoriete brouwerijen plaats.

Onze productie is nu volledig lokaal en onafhankelijk, daar zijn we superblij mee!
Lees meer over onze onafhankelijkheid via deze link.

 

 

Kaapse Kaap

Kaapse Kaap is ons nieuwe proeflokaal op Katendrecht, gevestigd in de Fenix Food Factory.
We hebben meer dan 20 craft-bieren op tap; uiteraard van onze eigen brouwerij maar ook heel veel andere interessante brouwerijen!

Momenteel kun je alle bieren die we op tap hebben ter plekke laten blikken en mee naar huis nemen! Daarnaast is er een grote bottleshop. Je vindt hier alle bieren van Kaapse Brouwers, maar ook van andere brouwerijen hebben we veel heerlijks. Kom langs en neem wat lekkers mee voor thuis!

Openingstijden:
Di – zo: 12:00 – 18:00 (terras)
Di – zo: 10:00 – 18:00 (winkel)

Kaapse Maria

Kaapse Maria is de kleine zus van Kaapse Brouwers en is te vinden in het centrum van Rotterdam. In dit prachtig, sfeervol oud herenhuis draait het allemaal om de combinatie van bier met eten en kun je genieten van eerlijke, verrassende en creatieve gerechten, terwijl je verwend wordt met een groot aanbod aan craft beer, natuurwijn en andere bijzondere producten. Kaapse Maria is voor iedereen, op elk tijdstip. Want goed gezelschap gaat altijd gepaard met lekker eten en drinken.

Momenteel kun je bij Maria ook heerlijke deluxe Charcuterie boxen afhalen, voor thuis of mee naar het park!  Klik hier voor meer informatie! Uiteraard verkopen we ook alle bieren van Kaapse Brouwers, natuurwijnen en bieren die we op tap hebben. Deze blikken we voor je zodat je ze mee naar huis kunt nemen!

Openingstijden terras & shop:
Do -Zo: 12:00 – 18:00