Kaapse

Kaapse Nieuws

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

Share this

Bierwinkel: toffe bieren voor een goede prijs


Bier kopen? Onze bierwinkel heeft een collectie van meer dan 500 bijzondere bieren van de tofste brouwerijen wereldwijd.

Ben je al tijden op zoek naar dat ene bier dat in Nederland nauwelijks verkrijgbaar is? Of heb je in ons proeflokaal zo’n gruwelijk biertje geproefd dat je het graag mee naar huis wilt nemen?
Snuffel dan eens rond in onze bierwinkel. In deze tot bottle shop omgebouwde zeecontainer naast ons proeflokaal hebben we een collectie van meer dan 500 bieren van de tofste craftbrouwerijen van over de hele wereld.

Uitzonderlijk assortiment
De bierwinkel heeft een niet-regulier assortiment dat uitzonderlijk is voor Rotterdam en zelfs voor Nederland. Dit komt omdat we veel bieren vaak rechtstreeks importeren van brouwerijen.
We proberen hierbij ook op de prijs te letten, want soms kan importeren leuk zijn, maar kunnen we de bieren niet verkopen omdat ze door het invoeren gewoonweg te duur zijn. Het zijn namelijk wel speciale bieren die in kleine oplagen en met bijzondere ingrediënten worden gebrouwen en als ze van ver komen tikken de vervoerskosten behoorlijk aan.
Wel kun je er zeker van zijn dat alles wat je meeneemt uit de shop goed is van kwaliteit, je waar krijgt voor je geld en dat je een bijzonder bier in handen hebt. Leuk als cadeau, verrassend om mee te combineren bij een diner of gewoon voor jezelf voor op de bank.

Karel voor ome Karel
Zoek je de Karel voor de verjaardag van ome Karel? In de bierwinkel vind je uiteraard alle Kaapse bieren en al onze collabs, voor een scherpere prijs dan waar dan ook.
Als je niet kunt kiezen dan zijn de setjes (6-pack of 4-pack) met een selectie een optie. Ook hebben we cadeaupakketten met Kaapse bieren.
Verder hebben we een kast met bieren van grote broer De Molen, inclusief alle nieuwe bieren.
De rest van de winkel is ingedeeld in biersoorten: van een groot aanbod aan sours tot barrel aged, barley wine, brown, hoppy of licht non-hoppy (de saisons en farmhouse ales). En we hebben een ruime selectie aan blikbieren; deze blijven langer houdbaar en op smaak. Elke maand zetten we ook één brouwerij in het zonnetje en ruimen we een kast in met hun beste bieren.

Advies
Het aanbod in de bierwinkel is seizoensgebonden en heeft geen vast assortiment. En als we een bier op tap hebben hoeft het niet te betekenen dat we het ook op fles verkopen. Heb je iets lekkers op tap gedronken? Vraag dan aan ons personeel wat voor soortgelijks uit de winkel ze kunnen adviseren. Sowieso kun je voor advies altijd bij ons barpersoneel terecht.