Kaapse

Kaapse Nieuws

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

Share this

Dit is hoe we in Rotterdam een afterparty bouwen!


Wat is de beste remedie tegen een kater? Juist, een biertje drinken. Dat kan zondag 24 september op ons internationale craftbeerfestival BAF! 2017, de Rotterdamse afterparty van het Borefts.

Het BAF! 2017 (Borefts After Festival) is voor bierliefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van craftbeer. Voor de diehards die meteen, met kater en al, doorkomen van bierfestival Borefts (brouwerij De Molen in Bodegraven). Of voor mensen die op een luie zondag niets te doen hebben en graag ongedwongen willen proberen hoe een goed biertje nu eigenlijk smaakt. Voor iedereen dus. Jij ook.

Brouwers
De Fenix Food Factory staat op zondag 24 september van 12.00 tot 23.00 uur in het teken van de beste (inter)nationale brouwers en hun bieren. Zo nemen Nøgne Ø (Noorwegen), Het Uiltje (Haarlem), Tanker (Estland), Oersoep (Nijmegen), Van Moll (Eindhoven), La Quince Brewery (Spanje), Fyne Ales (Schotland), Oedipus (Amsterdam) en Nevel Artisan Ales (Nijmegen) hun meest legendarische bieren mee.  Alvast een lokkertje: proef de sake van Nøgne Ø, de eerste sake gebrouwen in Europa.

Eten
Op het BAF! 2017 ben je niet alleen omringd door de beste bieren, er is ook een variëteit aan goed eten dat zorgvuldig is geselecteerd om ermee te combineren. De chefs van Kaapse Maria (ons kleine zusje in Rotterdam-Centrum), Roffa Streetfood en Stoof Catering hebben een stand waar ze hun culinaire kunsten vertonen. En je kunt ook je dansschoenen meenemen want er mag ook gedanst worden, en wel op plaatjes van Kimchi Radio.

Hoe werkt het?
De entree voor het festival is €5,00. Hiervoor krijg je een Kaaps glas dat je het hele festival kunt gebruiken om te proeven. Na afloop mag je dit uiteraard mee naar huis nemen. Betalen kun je met muntjes: 1 muntje is €2,00 en 1 bier is 1 muntje (pinnen is mogelijk). Met de muntjes kun je ook eten kopen bij de Kaapse Kitchen en de standjes.

Tickets
Op Ticketflow zijn speciale kaartjes te koop (Let op: alleen online verkrijgbaar), in combinatie met extra muntjes of een fles Kaapse Maria.

Houd voor het laatste nieuws over het BAF! 2017 onze Facebookpagina in de gaten. Tot de 24e!