Kaapse

Kaapse Nieuws

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

Share this

Kom afterpartyen op het BAF! 2018


Het BAF! 2018 (Borefts After Festival) is voor bierliefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van craftbeer. Voor de diehards die meteen, met kater en al, doorkomen van bierfestival Borefts in Bodegraven. Of voor mensen die op een luie zondag niets te doen hebben en graag ongedwongen willen proberen hoe een goed biertje nu eigenlijk smaakt.
En dat kun je zeker want de Fenix Food Factory staat op zondag 23 september van 12.00 tot 23.00 uur in het teken van de beste (inter)nationale brouwers en hun bieren. Zo nemen Oedipus Brewing (NL), Oersoep (NL), Microbrasserie Senses Brewing (FR), Buddelship (DE), Hof ten Dormaal (BE), Magic Rock Brewing (UK), Brouwerij Frontaal (NL) en Van Moll (NL) hun meest legendarische bieren mee. Omdat we willen laten zien wat Rotterdam op craftbeergebied nog meer te bieden heeft staan ook 4 Islands BrewingBrouwerij Noordt en Drift Brouwers op het BAF! 2018.

Eten & Spelen
Op het BAF! 2018 ben je niet alleen omringd door de beste bieren, er is ook een variëteit aan goed eten dat zorgvuldig is geselecteerd om mee te combineren. Onze food line-up:
Kaapse Maria (het kleine zusje van de Kaapse Brouwers in Rotterdam-Centrum): snelle en lekkere Aziatische teasers van chef Olmo
Silk Route: Taco’s met een Koreaanse twist
MaSa2: Molukse gerechten van Marina die je doen dromen van zon en ruisende palmbomen
Stoof Catering: is spicing up your life met de beste Israelische stoofpotten

Buik gevuld? Ga helemaal los op de dansvloer met de Mini Silent Disco, verbeter je score op een pinballmachine, gooi een balletje jeu de boules of moedig de brouwers aan tijdens onze internationale beerpongcompetitie. Kimchi Radio (aka Rick Nelson) & Erwin van Moll (aka TJ Kong) nemen de muziek voor hun rekening.

Hoe werkt het?
De entree voor het festival is €5,00. Hiervoor krijg je een Kaaps glas dat je het hele festival kunt gebruiken om mee te proeven. Na afloop mag je dit uiteraard mee naar huis nemen. Betalen kun je met muntjes: 1 muntje is €2,00 en 1 bier is 1 muntje (pinnen is mogelijk). Met de muntjes kun je ook al dat lekkers kopen bij de Kaapse Kitchen en de eetstandjes.

Tickets
Geen zin om in de rij te staan? Hier zijn kaartjes te koop, in combinatie met extra muntjes. Maar je kunt natuurlijk ook aan de deur je entreekaartje halen.

Tot de 23e!