fbpx
KB-tours+proeverijen

BROUWERIJ TOUR PER BOOT!

Bij Kaapse Brouwers delen we graag onze kennis over bieren en ambachtelijk brouwen, en de beste plek om dat te doen is natuurlijk in onze brouwerij. Boek een tour om onze verhalen te horen en reis van onze taproom naar de brouwerij met de Watertaxi!

Brewery Tours-50
Brewery Tours-53

WE BEGINNEN BIJ ONZE BAR,

De tour begint bij onze allereerste brouwlocatie: Katendrecht, Rotterdam. Onze bar Kaapse Kaap zit in de Fenix Food Factory en we hebben meer dan 24 bieren op tap. Hier delen we graag onze geschiedenis met deze buurt onder het genot van een biertje op het terras of in de bar.

watertaxi

WE GAAN VERDER OP HET WATER,

Na de introductie bij Kaapse Kaap, pakken we de Watertaxi en varen over de Maas naar onze huidige brouwerij. Tijdens dit ritje kun je genieten van een spectaculair uitzicht over de skyline van Rotterdam.

AANMEREN BIJ DE BROUWERIJ,

Op korte afstand van onze brouwerij meren we aan met de Watertaxi en lopen we naar de Keilestraat (Rotterdam West). Dit is waar het allemaal gebeurt! Hier hoor en zie je hoe we brouwen en kun je onze kore-range bieren proeven.

Brewery Tours-69

WE EINDIGEN MET EEN LAATSTE BIERTJE!


Na het bezoek aan de brouwerij varen we terug naar Katendrecht, waar we de tour gezamenlijk eindigen met een biertje Bij Kaapse Kaap!

Brewery Tours-51

BOEK EEN BROUWERIJ TOUR

Met onderstaand formulier kn je een brouwerij tour aanvragen.

In totaal duurt onze brouwerij rondleiding ongeveer 3 uur en kost 54 euro per persoon. Reserveringen zijn mogelijk met een minimum van 6 personen en een maximum van 11 personen. Rondleidingen worden in het Engels geleid. Wil je liever een rondleiding in het Nederlands? Geef dit aan bij uw reserveringsaanvraag.

Let Op: je reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Toegankelijkheidde bar en brouwerij zijn beide toegankelijk voor rolstoelen. De Watertaxi is bereikbaar met een inklapbare rolstoel, maar houd er wel rekening mee dat er twee treden genomen moeten worden (op de boot zelf).

Heeft u nog vragen stuur dan een email naar tastings@kaapsebrouwers.nl.

We kunnen niet wachten om de verhalen en smaken van onze brouwerij met u te delen!

PROEVERIJEN


We delen graag onze kennis over craft bier, of dit nu van achter de bar is of wat grondiger tijdens een proeverij.


Bij een proeverij zal een van onze teamleden hun kennis delen over onze bieren, zoals de ingrediënten waar we mee brouwen en hoe je deze uiteindelijk proeft in het bier. Je zult leren over het brouwproces, verschillende typen bieren die we brouwen en welk bier het beste bij jou past!

BOEK EEN PROEVERIJ

Gebruik onderstaand formulier om een proeverij te reserveren. Proeverijen duren 1,5 – 2 uur bij Kaapse Kaap Rotterdam in de herfst en winter, en Kaapse Maria in de lente en zomer. Een proeverij kost €32 per persoon en kun je boeken met een groep van minimaal 6 en maximal 16 personen. Voor groter groepen, stuur even en email naar tastings@kaaspsebrouwers.nl.

We bieden proeverijen aan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Wil je graag een proeverij doen met minder dan 6 personen of alleen? Dat kan ook! Iedere laatste zondag van de maand houden we open proeverijen bij Kaapse Kaap. Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Let op: een boeking is pas definitief als je van ons een bevestiging ontvangen heb.

We zien ernaar uit je binnenkort te zien!

Kaapse Brouwers
Keilestraat 9F

3029 BP Rotterdam
Netherlands

Contact:
+31 6 18 41 77 73

Info: Info@kaapsebrouwers.nl
Bestellen: Bestellen@kaapsebrouwers.nl

Wil je bij ons werken?
Stuur je CV naar JOBS@KAAPSEBROUWERS.NL!