fbpx

Kaapse

Kaapse Kaapse Anniversary Beer Festival ’23

Het beste Rotterdamse bier van de wereld

NL    EN

jumptotickets

CRAFT BIERFESTIJN

Op 20 mei (11:00 – 23:00) vieren we onze 9e verjaardag met een knallend craft bierfestijn! We hebben drie verloren verjaardagen goed te maken, dus verwacht dat deze drie keer zo spectaculair wordt

Wat?

Verwacht één groot craft bierwalhalla, vele ‘guest breweries’ die langskomen van over de hele wereld, muziek, (art) performances, food, een tour door de brouwerij, proeverijen in speakeasy setting, eigenlijk alles wat je wilt op zo’n dag.

Waar?

We strijken neer in de beeldentuin en ‘Kathedraal’ van Brutus vlak achter onze brouwerij, in het beruchte Keiledistrict. Brutus is een ‘Artist Driven Playground‘, gevormd door Atelier van Lieshout, en zal het fantastisch decor zijn voor onze verjaardag!

TICKETS

Koop je tickets nu,
voordat ze uitverkocht zijn!

PRO TIP:

Koop een ‘surpise beer box bij je ticket! Van elke gastbrouwerij verzamelen we speciale bieren plus een exclusief festival bier van Kaapse Brouwers! Zodat je na het festival nog even na kunt genieten.

Je kunt je verrassingsbox ophalen op het festival, of na het festival thuis laten bezorgen voor €6,50 extra (binnen NL).

Een ticket bevat een festivalglas gevuld met onze bekroonde glutenvrije IPA Kaapse Karel. Die ontvang je bij binnenkomst, vers geschonken uit een pin fust!

METEEN IETS OPSTEKEN?

VOEG EEN TOUR OF MASTERCLASS TOE!

Let op: deze tickets zijn exclusief toegang tot het festival. Koop toegangskaarten hierboven!

BREWERY TOURS

RondLEIDING van Kaapse Brouwers? Dat kan!

De rondleidingen door de brouwerij duren 45 minuten en zijn inclusief twee proefglazen vers bier uit de brouwerij.

Let op: deze rondleidingen omvatten een korte wandeling van Brutus naar Kaapse Brouwers.

MASTERCLASSES

LEER ALLES OVER
CRAFT BIER!

Van bier- en kaasproeverijen tot vatverouderingscursussen, leer alles wat je moet weten over ambachtelijk bier van het Kaapse team!

Let op: Masterclasses duren 1 uur en worden in groepsverband gegeven.

WIJ ZIJN ER...

Kaapse Maria zorgt niet alleen voor creatieve en uitstekende gerechten voor het feest, maar brengt ook een selectie natuurlijke wijnen mee, evenals een tentoonstelling van kunstwerken uit het curatoriële programma van het restaurant.

Als onze klassieke tapkamer zal Kaapse Kaap gastbrouwerijen ontvangen en onze eigen kaapse bieren en dranken vers van de tap schenken!

Kaapse Will’ns, onze nieuwe bruinekroeg, zal aanwezig zijn met een Speakeasy programma, met cheez, jenever, bier, schnaps, en muziek erbij om je in de stemming te brengen voor het feest!

...MAAR OOK ONZE VRIENDEN!

Senses Brewing (FR)

 

Jopen (NL)

 

DOK Brewing Co. (BE)

 

La Pirata Brewing (ES)

 

The Kernel (GB)

 

Buddelship (DE)

 

Laugar (ES)

 

L’Ermitage Nanobrasserie Brussels (BE)

 

Brussels Beer Project (BE)

 

Cantina Errante (IT)

 

Sleeping Village (NO)

 

WE ZIEN JE IN MEI!