fbpx
reserve-kaap-nl
kaapsekaap-logo

Kaapse Kaap is de bar van Kaapse Brouwers, gevestigd in historisch Katendrecht.

De eerste brouwerij van Kaapse Brouwers is hier ontstaan – op ‘de kaap’ – daar hebben we dan ook onze naam vandaan.
Kaapse Kaap is onze craft bier bar met een prachtig uitzicht op de Rotterdamse havens, waardoor we als brouwers geïnspireerd zijn geraakt!

Processed with VSCO with  preset

CRAFT BIER IS ONZE SPECIALITEIT

Bij Kaapse Kaap brengen we graag de allerbeste, onafhankelijke craft bieren naar Rotterdam. Sommige bieren reizen naar ons vanuit de andere kant van de wereld en sommigen komen gewoon hier uit onze eigen stad.

Met meer dan 24 taps wisselen we onze verse selectie regelmatig, wat betekent dat je altijd wel iets nieuws kunt proeven bij Kaap!

glass-stack

BOTTLESHOP

Zoek je iets bijzonders op het gebied van geblikte bieren of bieren op fles? Kom eens langs in onze bottleshop voor de beste lokale en internationale bieren!

Het is niet altijd gemakkelijk om iets te vinden van een onafhankelijke brouwerij – wat in de grote supermarkten en slijterijen terechtkomt, komt meestal van de grote leveranciers, wat minder experimenteel is. Onze bottle shop heeft een zorgvuldige samengestelde collectie aan zeldzame craft bieren van over de hele wereld.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe brouwerijen, wat je terugziet in de bieren die we op tap hebben. De kans is groot dat als je iets lekkers geproefd hebt aan de bar, je het ook zult vinden in onze bottleshop.

fenixfoodfactory

EVENEMENTEN

Van Tap Takeovers tot Pop Quizzen tot speciale proeverijen, we organiseren het hele jaar door vele evenementen!

AANKOMENDE EVENEMENTEN BIJ KAAPSE KAAP

IMG_20230412_192540

BUCKETS & BOARDGAMES

Iedere woensdag spelen we bordspelletjes bij Kaap met een selectie aan geblikte bieren in een emmer met ijs, zodat je van je biertjes kunt genieten zonder je spel te hoeven onderbreken!

Dankzij Rotterdam’s Tabletop Kingdom, kunnen we een enorme selectie aan toffe bordspellen (gratis) aanbieden. Perfect om de week even te breken en gezellig met vrienden een spelletje te spelen!

rpt

RESERVERINGEN

We accepteren reserveringen voor groepen groter dan 8 personen. Wanneer je onderstaand formulier hebt ingevuld, zal ons team zo snel mogelijk de reservering bevestigen. De reservering is niet bevestigd totdat je een e-mail van ons terug hebt ontvangen.

LET OP: deze reservering is alleen voor biertjes van onze bar; voor eten en andere drank-mogelijkheden, neem contact op met Fenix Food Factory via info@fenixfoodfactory.nl.

Pssst… geïnteresseerd in een bierproeverij of brouwerijrondleiding? Bezoek deze pagina om te boeken!

Wij zien je graag bij Kaapse Kaap!

Processed with VSCO with  preset

Openingstijden:
wo – do:
16:00 – 22:00

vri & za: 12:00 – 23:00
zo: 12:00 – 20:00

Vergeet niet een bezoek te brengen aan onze bottleshop voor ambachtelijke bieren om thuis te proberen!

Kaapse Kaap
Nico Koomanskade 1025

3072 LM Rotterdam
Netherlands

Kaap@kaapsebrouwers.nl
Bottleshop@kaapsebrouwers.nl

Wil je bij ons werken?
Stuur je CV naar jobs@kaapsebrouwers.nl!