fbpx
MARIA-LOGO-DARK_MARIA-wbitebk

Welkom bij Kaapse Maria, Rotterdam’s iconische gastropub in het stadscentrum. Kaapse Maria is voor iedereen, op elk tijdstip. Want goed gezelschap gaat altijd gepaard met lekker eten en drinken.

DRINKS

Als gastropub, gesticht door een lokale brouwerij, zetten wij graag experimentele fermentatie in het zonnetje, in welke vorm dan ook.

We hebben 24 taps met een enorme variatie aan craft bieren en ciders van over de hele wereld, met een speciale focus op sours en bieren van gemixte fermentatie. Deze interesse komt ook terug in onze selectie natuurwijnen en in ons zorgvuldig geselecteerde ‘Cellar Menu’, waarmee we onze favoriete, zeldzame bieren en ciders op fles graag delen met andere liefhebbers.

maria-bar-bw

FOOD

Onze keuken maakt verse en seizoensgebonden gerechten die wekelijks kunnen variëren en gebaseerd zijn op het verse aanbod van lokale boeren en markten waar we onze ingrediënten inkopen.

Naast onze liefde voor lokale en biologische groenten, vlees en vis, houdt de keuken ook rekening met ons gevarieerde aanbod aan natuurwijnen, craft bieren en ciders, zodat de gerechten mooi aansluiten. Ons kundige barpersoneel staat altijd klaar om te informeren over de juiste combinaties van gerechten en dranken.

maria-party-bw

EVENEMENTEN

Van bier- en wijnproeverijen tot foodpairing-evenementen, we hosten regelmatig toffe events voor liefhebbers van craft bier, natuurwijn en eten.

AANKOMENDE EVENTS BIJ KAAPSE MARIA

rpt

KUNST

Kaapse Maria werkt ieder jaar samen met een jonge curator om tentoonstellingen te organiseren op onze eerste verdieping. Het doel is om jonge creatievelingen uit Rotterdam de kans te geven hun werk te exposeren en meer zichtbaarheid te verwerven in ons mooie, historische pand. Tegelijkertijd kunnen de gasten van Kaapse Maria genieten van de prachtige kunst die Rotterdam te bieden heeft.
maria-upstairs-bw

GROEPSRESERVERINGEN

We nemen reserveringen aan voor groepen groter dan 8 personen. Wanneer je onderstaand formulier hebt ingevuld, zal ons team zo snel mogelijk de reservering bevestigen.
De reservering is niet bevestigd totdat je een e-mail van ons terug hebt ontvangen.

Voor reservering voor 8 personen of minder, gebruik het pop-up menu onderaan deze pagina!

Pssst… interesse om een bierproeverij of -tour te volgen? Klik dan hier om te reserveren!

We kijken er naar uit om je te mogen ontvangen!

maria-facade

Openingstijden
Ma: 16:00 – 22:00
Do: 16:00 – 01:00
Vrij: 16:00 – 02:00
Zat: 14:00 – 02:00
Zon: 14:00 – 22:00

Let op: onze keuken sluit om 21:30 op zondagen en om 22:00 van donderdag tot zaterdag.

Kaapse Maria
Mauritsweg 52
3012 JW Rotterdam
maria@kaapsebrouwers.nl

Bij ons komen werken?
Stuur je CV naar jobs@kaapsebrouwers.nl!

[wpcode id="23373"]
20x een filmvoucher voor toegang tot een film naar keuze en een Kaapse Kwartet aan bieren.